Dadaca

Unde? Stockholm, Danemarca

Despre locul de muncă: se cauta o dadaca care vorbeasca fluent limba engleza, pentru o familie care are doi copii: unul dintre micuti are 4 ani, iar celalalt are 7 ani. Veti lucra o data pe saptamana, in intervalul 16:00-18:30, intr-una din urmatoarele zile: luni, marti sau miercuri. Este un loc de munca ideal pentru cineva care isi doreste un loc de munca ocazional, part-time.  

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza. De asemenea, trebuie sa va placa sa interactionati cu cei mici si sa le dezvoltati gandirea  si creativitatea prin jocuri interesante.

Alte informatii: contractul va fi pe cel putin 6 luni. Salariul va fi cuprins intre 140 si 160 de coroane pe ora.

Vă interesează locul de muncă? Puteti aplica folosind link-ul urmator:  www.nanny.nu/webcv/, iar pe acest link: www.nanny.nu/english-nanny/ gasiti mai multe informatii despre angajator

Despre angajator:

Nannynu! AB Barnvakter i världsklass

Jungfrugatan 35 11444 Stockholm

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments