Chelnerițe vorbitoare de limba engleză

Unde? Fredrikstad, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută două chelnerițe pentru două locuri de muncă full-time, care să lucreze în Fredrikstad, Norvegia. Este vorba despre locuri de muncă full time, disponibile inițial pe o durată de 3 luni, cu posibilitate de prelungire pe o perioadă nedeterminată.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Angajatorul preferă persoane cu experiență în domeniu. De asemenea, își dorește persoane deschise, care să comunice foarte bine cu cei din jur. Nu uitați că veți lucra într-o echipă și servirea trebuie să fie de calitate și cât mai rapidă, pentru ca toți clienții să plece mulțumiți din local. Pentru a obține locul de muncă trebuie neapărat să puteți comunica în limba engleză. Dacă știți și o limbă nordică, atunci este cu atât mai bine.

Alte informații: dacă lucrați peste program, orele suplimentare se plătesc cu 40%. În plus, angajatorul vă oferă cazare și masă.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail următoare: [email protected] cât mai curând

Despre angajator

Job Norway NUF

Aleksandri 9
51004 Tartu, Estland
Telefon: +358 505870763
E-mail: [email protected]

Web: www.jobnorway.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments