Bucatar 

Unde? RISØYHAMN , Norvegia

Despre locul de munca: veti lucra ca bucatar si va veti ocupa de pregatirea mancarii in fiecare zi. Veti lucra a la carte, in functie de preferintele clientilor din meniu. Veti lucra 35,5 ore pe saptamana si veti incepe pe 20 iunie 2016.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti experienta indelungata ca bucatar si trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza, pentru ca veti face parte dintr-o echipa internationala. In plus, angajatorul prefera sa aveti permis de conducere.

Alte informatii: salariul va fi conform contractului colectiv de munca. Mai multe informatii veti obtine de la angajator.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul in limba engleza pe adresa de e-mail [email protected] pana pe 18 iunie 2016.

Despre angajator:

Andøy Friluftssenter As

Buksnesfjord
8484 RISØYHAMN
Telefon: 0047 76148804
E-mail: [email protected]

Web: www.andoy-friluftssenter.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments