Bucatar

Unde? Stockholm, Suedia

Despre locul de munca: se cauta un bucatar sef pentru un local din Suedia, Stokcholm. Va veti ocupa de pregatirea mancarii, dar si de coordonarea echipei din bucatarie. Trebuie sa va asigurati mereu ca bucataria este curata si ca aveti tot ce va trebuie in stoc, pentru a pregati mancarea.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa va pasioneze bucataria si trebuie sa va placa sa organizati o echipa. In acelasi timp, trebuie sa aveti experienta in domeniu. Este important sa lucreze repede, bine si cu precizie, pentru ca este important ca toata lumea sa-si primeasca la timp comenzile. De asemenea, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza. Daca stiti suedeza, veti avea un plus in fata celorlalti candidati.

Alte informatii: angajatorul va poate ajuta sa gasiti cazare, dar nu va acopera cheltuielile

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail [email protected]

Despre angajator:

Pane vino (Macelleria)

Brännkyrkagatan 93, Stockholm, Sweden

Telefon: 073-7480050

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments