Bucatar

Unde? Fredrikstad, Norvegia

Despre locul de munca: se cauta un bucatar calificat pentru un loc de munca full-time, permanent. Veti lucra la un hotel din Fredrikstad, Norvegia. Angajatorul isi doreste o persoana care sa inceapa cat mai curand. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca primele trei luni reprezinta o perioada de proba.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti experienta de cel putin doi ani in domeniu. De asemenea, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza SAU intr-o limba nordica, pentru a putea socializa foarte bine cu ceilalti colegi din echipa.
Alte informatii: salariul va fi conform contractului colectiv de munca: intre 28.000 si 30.000 de coroane pe luna, in functie de calificari si experienta. Angajatorul va poate oferi mai multe detalii despre acest aspect. In plus, orele lucrate suplimentar se platesc cu 40% mai mult. Daca aveti mai multe intrebari, puteti folosi urmatoarele date: David Mathisen, tel +358 505870763 sau e-mail: [email protected]
Va intereseza locul de munca? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail: [email protected]. cat mai curand, inainte de 24 noiembrie.
Despre angajator:
Job Norway NUF
Aleksandri 9
1601 FREDRIKSTAD
Telefon: (+358) 505870763
Telefaks: (+372) 733 6372
E-mail: [email protected]
Web: www.jobnorway.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments