Bucatar

Unde? La 30 de minute distanta de Bergen, Norvegia

Despre locul de munca: veti lucra in restaurantul Hotelului Alver, la circa 30 de minute distanta de Bergen.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa fiti calificati drept bucatari. De asemenea, angajatorul va aprecia daca aveti experienta in restaurantele altor hoteluri. In plus, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza, intrucat veti face parte dintr-o echipa internationala.

Alte informatii: salariul va fi de 170-185 de coroane pe ora, in functie de experienta  si calificari. Angajatorul are si apartamente ce pot fi puse la dispozitia angajatilor, drept cazare. In plus, angajatorul va poate ajuta, daca veniti in Norvegia cu intreaga familie.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul in limba engleza cat mai curand pe adresa de e-mail [email protected] (pan ape 24 iunie cel tarziu).

Despre angajator:

Alver Hotel AS

Alversund
5911 ALVERSUND
Telefon: 56 34 38 00
Fax: 56 34 38 90

E-mail: [email protected]

Web: alverhotel.no

Alver Hotel este un hotel modern, ideal pentru vacante. Aici exista 48 de camere disponibile pentru client, un restaurant cu 200 de locuri, un bar si un pub.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments