Bucatar la o cantina

Unde? Follo, in sudul Oslo, Norvegia

Despre locul de munca: veti lucra drept bucatar la o cantina si veti pregati mancare pentru muncitori italieni si spanioli (in jur de 440-600 de persoane zilnic). Veti lucra 37,5 ore pe saptamana

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti formare ca bucatar si preferabil ar fi sa aveti experienta in bucatarie. De asemenea, trebuie sa comunicati fluent in limba engleza (scris si oral)

Alte informatii: salariul va fi intre 161 si 176 de coroane pe ora, in functie de experienta si calificari. Angajatorul va poate oferi cateva sugestii in privinta cazarii, daca aveti nevoie.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul in limba engleza pe adresa de e-mail  [email protected] pana pe 19 iunie 2016.

Pentru alte informatii aveti la dispozitie urmatoarele date de contact: Trygve Flood/0047 934 20 514 si e-mail [email protected]

Despre angajator:

Adecci Norway AS

Porselenveien 14
3920 PORSGRUNN
Web: www.adecco.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments