Bucatar care sa faca sushi

Unde? Reykjavik, Islanda

Despre locul de munca: va veti ocupa de pregatirea sushi intr-un local dintr-un centru comenrcial din Kringlan, Reykjavik. Veti lucra impreuna cu o echipa intreaga si trebuie sa intelegeti ca rapiditatea este foarte importanta, pentru ca de ea depinde satisfactia clientilor. Veti lucra in intervalul orar 08:00-16:00, iar uneori s-ar putea sa trebuiasca sa lucrati si sambata.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca: trebuie sa aveti experienta in a pregati sushi. De asemenea, trebuie sa puteti lucra atat individual, cat si intr-o echipa. Trebuie neaparat sa puteti comunica in limba engleza. Daca stiti tailandeza, veti avea un avantaj in fata celorlalti cadidati, dar nu este o conditie obligatorie.

Va intereseaza locul de munca? Completati formularul de pe site-ul www.vinnumalastofnun.is/eures cat mai curand si treceti „hagkaup” in campul destinat angajatorului.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments