Asistent casnic

Unde? Helsinki, Finlanda

Despre locul de muncă: se cauta asistent casnic pentru diferiti clienti din capitala Finlandei, Helsninki. Va veti ocupa de conducerea copiilor la si de la scoala, veti pregati gustari pentru cei mici atunci cand sunt acasa, veti spala vasele/hainele, veti face cumparaturi, veti ajuta la pregatirea unor petreceri pentru cei mici.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: nu aveti nevoie neaparat de experienta in domeniu, dar trebuie sa fiti o persoana foarte bine organizata, care sa isi managerieze timpul foarte bine si trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza. Trebuie sa va placa sa fiti in preajma copiilor si sa aveti grija de acestia. De asemenea, daca este nevoie, trebuie sa puteti prezenta cazierul.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] pan ape 25 ianuarie, impreuna cu o scurta scrisoare de intentie, in care sa prezentati cateva motive pentru care sunteti persoana potrivita pentru acest loc de munca

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

 

Comentati folosind contul Facebook

comments