Bucatar

Unde? Helsinki, Finlanda

Despre locul de muncă: se cauta un bucatar care sa pregateasca mancare pentru expozitii si targuri. Wok’n’Curry este specializat in mancare oriental, pizza&grill si ofera pizza, panini, sandwich-uri si alte gustari. Angajatorul detine doua restaurante. Ambele au licenta pentru a vinde si alcool. Restaurantele sunt deschise numai in timpul targurilor si expozitiilor. Pentru mai multe detalii, puteti accesa http://www.messukeskus.com/en/Pages/default.aspx. Mise en place-ul se face cu o zi inaintea evenimentelor. Majoritatea zilei o veti petrece pregatind mancare si asigurandu-va ca totul va decurge foarte bine, conform numarului de invitati.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: angajatorul prefera persoanele care au experienta in domeniu si, preferabil si formare profesionala. De asemenea, trebuie sa puteti lucra atat independent, cat si in echipa si trebuie sa intelegeti ca este important sa fiti persoane deschise, sociabile. Trebuie neaparat sa puteti comunica fluent in limba engleza. Daca stiti si finlandeza, cu atat mai bine, dar nu este o conditie obligatorie.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] cat mai curand.

Despre angajator:

Oy Resha Ltd

Messukeskus, Messuaukio 1, 00520 HELSINKI

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments