Antrenorul nordicilor și-a pus geanta în care avea obiecte importante, printre care și laptopul cu toate informațiile despre adversarii din Rusia, în alt autocar.

Înaintea plecării în Rusia, Heimir Hallgrímsson și-a dat seama că a pus bagajul în autobuzul greșit, mai exact în cel care duce Stykkishólmur, un sat de pescari, și nu în cel care mergea la aeroport.

Eroarea a fost descoperită în momentul în care valiza traversa Hvalfjarðargöng, un tunel care leagă capitala de vestul țării. S-a găsit și soluția de urgență. Un membru al federației care stă aproape de Stykkishólmur a oprit autobuzul, cu ajutorul poliției, după ieșirea acestuia din tunel.

Așa, a recuperat bagajul, care a ajuns la proprietar. Avionul spre Gelendzhik a plecat oricum cu o întârziere de o oră. ”Sperăm că asta să fie unica greșeală”, a glumit Helgi Kolvidsson, secundul lui Hallgrimsson. Antrenorul-dentinst s-a revanșat față de ceilalte persoane, care l-au așteptat să-și recupereze bunurile: le-a făcut cinste tuturor cu câte o cafea!

”E frumos să încep aventura asta în acest mod. Sunt sigur că, în zilele următoare, staff-ul meu mă va pune să plătesc, pentru ce am făcut”, a continuat, pe același ton destins, selecționerul. Heimir Hallgrímsson a explicat tuturor că nu se putea lipsi de calculatorul personal, pe motiv că acolo a înmagazinat munca din ultimii 20 de ani.

La turneul final care începe pe 14 iunie, Islanda se află în Grupa D, alături de Argentina, Croația și de Nigeria.

 

Comentati folosind contul Facebook

comments