Sofer

Unde? Norvegia

Despre locul de munca: se cauta un sofer care sa livreze produsele firmei: produse de patiserie si brutarie, in nordul Bergen. Recent, angajatorul a obtinut mai multe contracte si are nevoie de inca un sofer. Este un loc de munca permanent, full-time si este disponibil incepand cu 1 ianuarie 2017.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Va veti ocupa de livrari si trebuie sa aveti grija ca toti clientii sa primeasca produsele la timp. Trebuie sa aveti permis de conducere categoria B sau C1. Preferabil ar fi sa aveti experienta in domeniu si trebuie sa luati in considerare faptul ca vine sezonul rece si s-ar putea sa fiti nevoiti sa conduceti in conditii mai dificile. In plus, trebuie sa puteti comunica fluent in engleza sau intr-o limba nordica.

Alte informatii: angajatorul va poate ajuta sa gasiti un loc de cazare. Salariul minim este de 170 de coroane pe ora.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] cat mai curand.

Despre angajator:

Vik Dampbakeri og Konditori

6891 VIK I SOGN

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments