Șofer (2 locuri de muncă disponibile)

Unde? Drammen, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută un șofer care să lucreze la o firmă de transport din Norvegia. Veți străbate întreaga țară, în funcție de cum are nevoie angajatorului. Locul de muncă este unul full-time.  

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți permis de conducere CE, trebuie să fiți o persoană responsabilă, sociabilă și comunicativă. Ideal ar fi să cunoașteți și străzile din Norvegia, pentru a vă deplasa cât mai bine și trebuie să aveți experiență în domeniul transportului. Angajatorul dorește să cunoașteți limba engleză cât mai bine, să fiți o persoană responsabilă și să aveți o condiție fizică bună.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail: [email protected], înainte de 31 octombrie 2016

Despre angajator:

Frank Dahl Transport AS
Nedre Eikervei 65
3045 Drammen

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments