Pizzer

Unde? Vollen/Asker, Norvegia

Despre locul de munca: se cauta un pizzer care sa se ocupe de pregatirea tipurilor din meniu pe care localul le pune la dispozitia clientilor. Trebuie sa intelegeti ca este important ca toti clientii sa-si primeasca comenzile cat mai repede. Daca aveti idei proprii, puteti sa le impartasiti cu angajatorul. Este un loc de munca permanent. Veti lucra 40 de ore pe saptamana, iar jobul este disponibil incepand de pe 9 martie 2017.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti experienta in domeniu. De asemenea, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza. Daca stiti si italiana, veti avea un avantaj in fata celorlalti candidati. Angajatorul isi doreste o persoana care sa poata lucra foarte bine atat in echipa, cat si individual.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail: [email protected]

Despre angajator:

Ecuaitalia AS – Vitos

Slemmestadvei 416
1390 VOLLEN
E-mail: [email protected]

Web: www.vitosnorge.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments