Personal pentru curatenie

Unde? Stockholm, Suedia

Despre locul de muncă: se cauta personal pentru curatenie.  Veti sterge praful, veti spala pe jos si atunci cand interactionati cu oaspetii, va veti asigura ca ii faceti sa se simta bine. Angajatorul isi doreste o echipa dinamica, cu simtul umorului si responsabila.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa va doriti un loc de munca stabil, sa va placa sa lucrati intr-o echipa si sa fiti o persoana responsabila. De asemenea, trebuie sa aveti grija la detalii, pentru ca acestea conteaza foarte mult cand vine vorba despre curatenie. Trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza SAU in suedeza. In plus, trebuie sa fiti o persoana flexibila, pentru ca nu veti lucra conform unui program fix.

Vă interesează locul de muncă? Puteti aplica folosind link-ul urmator:  http://hobo.se/career/ cat mai curand

Pentru mai multe detalii: Märta Manheden, Housekeeping Manager at [email protected]

Despre angajator:

Hobo

Serienr 15801210 11151 Stockholm

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

 

Comentati folosind contul Facebook

comments