Personal pentru curățenie

Unde? Fredrikstad, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută una, două persoane care  să lucreze în domeniul curățeniei. Angajatorul are nevoie de personal care să-i înlocuiască pe cei care sunt în concediu. La început veți lucra 10-20 de ore pe săptămână, dar puteți să lucrați și mai mult, în funcție de cum vă înțelegeți cu angajatorul.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență în domeniu, să puteți lucra foarte bine atât în echipă, cât și individual. De asemenea, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză. Dacă știți și norvegiană, veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați. Nu în ultimul rând, preferabil ar fi să aveți permis de conducere, categoria B, pentru a vă deplasa mai ușor.

Pentru alte informații: Frank Myran, tlf. 413 22 575

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail: [email protected]

Despre angajator:

Conluo Renhold Østfold AS

Storgt. 10
1607 FREDRIKSTAD
Telefon: 413 22 575
E-mail: [email protected]

Web: www.conluorenhold.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments