Personal pentru curatenie

Unde? Helsinki, Finlanda
Despre locul de munca: se cauta personal pentru curatenie, care sa lucreze la diferite cladiri de birouri. De asemenea, veti face curatenie in diferite apartamente, in functie de cum are contracte angajatorul. Compania este deschis recenta si are nevoie de o echipa.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca: angajatorul nu doreste sa aveti experienta neaparat in domeniu, dar trebuie sa fiti o persoana flexibila, punctuala, responsabila si mai ales foarte bine organizata. Trebuie sa puteti sarcinile care va sunt asignate la timp. De asemenea, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza. Daca stiti finlandeza, veti avea un plus in fata celorlalti angajati, dar nu este o conditie obligatorie.  Nu in ultimul rand, trebuie sa puteti incepe cat mai curand.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul, impreuna cu o fotografie pe adresa de e- [email protected] cat mai curand

Despre angajator:

Cleanliving Oy

02760 ESPOO

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments