Persoane care să livreze ziare/pachete (10 locuri de muncă disponibile)

Unde? Jutland (Billund/Grindsted-Varde-Ringkøbing), Danemarca

Despre locul de muncă: se caută persoane care să se ocupe de livrarea ziarelor și a unor pachete mici cu scuterul sau cu mașina pe timpul nopții. Veți lucra de la 3 dimineața până la 7 dimineața și în anumite locuri până la 10 dimineața. Veți lucra 6 zile pe săptămână. Trebuie să vă asigurați că toți clienții își primesc ziarele în poștă. Veți avea și o zonă specială, în care veți livra pachete. Veți livra între 300 și 350 de pachete în fiecare noapte.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține unul dintre locurile de muncă: echipa în care veți intra este formată din oameni veniți din toate colțurile Europei. Așadar, ar fi indicat să puteți comunica fluent limba engleză. Având în vedere că va trebui să faceți livrările cu mașina uneori, trebuie să aveți permis de conducere și, ideal ar fi să aveți propria mașină. De precizat este faptul că veți fi plătiți dacă veți conduce propria mașină. În plus, trebuie să fiți flexibili în ceea ce privește programul și trebuie să luați în considerare că uneori s-ar putea să plouă.

Alte informații: angajatorul nu pune la dispoziție cazare, însă vă poate ajuta la început, dacă nu aveți unde să stați. În plus, veți fi plătiți pe numărul de ziare/pachete livrate, nu pe oră. La început veți fi însoțiți de o persoană care cunoaște deja traseele și care vă poate ajuta.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail: [email protected]

Despre angajator:

DAO Distribution A/S

Telefon: 72330850

Fax: 75720300

Web: http://www.dao.as/who-are-we/

Persoană de contact: Jeanette Mark Gottlieb

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments