Persoane care sa livreze ziare

Unde? Danemarca

Despre locul de muncă: se cauta persoane care sa livreze ziare si reviste in timpul noptii, astfel incat abonatii sa le primeasca dimineata, cand se trezesc. Veti incepe sa lucrati la ora 2 noaptea si veti termina in jurul orei 6 – 7 dimineata. Veti lucra 6 zile pe saptamana, adica in total in jur de 25-30 de zile. Veti livra ziarele/revistele cu scuterul. Daca aveti o masina proprie, cu atat mai bine. In primele doua luni, compania va pune la dispozitie un scuter, de care va trebui sa va ingrijiti.  

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: se cauta angajati responsabili, sociabili si muncitori. Trebuie sa puteti lucra independent, iar precizia conteaza foarte mult, pentru ca toti abonatii trebuie sa-si primeasca ziarele/revistele. Locul de munca va solicita fizic, mai ales ca veti lucra noaptea, deci trebuie sa luati in considerare aceste aspecte inca de la inceput. Angajatorul isi doreste persoane din Uniunea Europeana. Trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza.

Alte informatii: salariul este de circa 17 euro pe ora. De asemenea, angajatorul va poate ajuta sa gasiti un loc in care sa stati, daca nu aveti deja cazare. Daca aveti mai multe intrebari: Gry Dahl, [email protected]  telefon +45 70 22 64 05

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail [email protected]

Despre angajator:

NORDTRANS

Telefon: 70206405

Persoana de contact: Peter Dahl

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments