Bucatar

Unde? KÖPING, Suedia

Despre locul de munca: se cauta doi bucatari si doi ospatari pentru un restaurant cu specific indian din KÖPING, Suedia. Veti lucra in echipa si va veti asigura ca toti clientii isi primesc la timp comenzile. Sunt locuri de munca permanente, in regim full-time. 

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Angajatorul prefera sa aveti experienta in domeniu de cel putin doi ani (bucatarie Indiana). De asemenea, trebuie sa puteti lucra atat independent, cat si individual. In plus, trebuie sa puteti vorbi fluent in limba engleza SAU in Indiana SAU in bengaleza. Daca stiti suedeza, veti avea un avantaj in fata celorlalti candidati.

Alte informatii: puteti suna la numarul de telefon +46 (0)73-5304443 de luni pana vineri, in intervalul orar 15:00-17:00.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] cat mai curand.

Despre angajator:

Indisk Restaurang Lunkans Bombay

Hummelbäcksgatan 1A 73130 KÖPING

Phone: 073-5304443

Persoana de contact: Monir Hamja, +46 (0) 735 304 443 e-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.eurpa.eu

A consemnat Lidia Rusu

 

Comentati folosind contul Facebook

comments