Bucătar șef

Unde? Oslo, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută un bucătar șef priceput, care să știe să organizeze foarte bine o bucătărie. Veți face parte dintr-o echipă de profesioniști, care vin din întreaga lume.  

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: candidatul ideal trebuie să aibă calitățile unui bucătar șef, trebuie să se simtă confortabil în bucătărie și trebuie să poată lucra atât independent, cât și în echipă. De asemenea, trebuie să vorbiți fluent engleză. Trebuie să aveți în vedere că înainte de angajare vi se vor testa abilitățile de bucătar.

Ce oferă angajatorul? Un salariu bun, un loc de muncă permanent, un mediu de lucru plăcut. Despre salariul propriu-zis veți discuta mai multe cu angajatorul.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail [email protected]  până pe 15 septembrie 2016. Împreună cu acesta trebuie să răspundeți și la următoarele întrebări, într-o scrisoare separată:

-aveți permis de muncă în Norvegia?

-care sunt așteptările salariale?

-când puteți începe să lucrați?

-care este nivelul de englez? (scris și oral)

Despre angajator:

THE CORE CONSULTING

Waldemar Thranes gate 71A
0175 OSLO
E-mail: [email protected]

Web: www.the-core.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments