Bucătar

Unde? MO I RANA, Norvegia 

Despre locul de muncă: meniul restaurantului cuprinde în mare parte preparate din pește și carne. În timpul zilei, de la 11 la 15 se servește prânzul, iar de la 3 după-amiaza până la 10-11 seara se servesc preparate a la carte. Angajatorul se gândește de asemenea să introducă în meniu grătar pregătit afară și burger sâmbăta.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză. Dacă știți și norvegiană, veți avea un avantaj, dar nu este o condiție obligatorie. În plus, trebuie să vă placă să gătiți și trebuie să vă placă să faceți parte dintr-o echipă. Așadar, trebuie să fiți o persoană comunicativă și sociabilă. Nu în ultimul rând, ar fi ideal dacă ați avea propriile idei pentru meniu, care să fie puse în aplicare.

Alte informații: veți începe să lucrați din iunie. În plus, angajatorul vă poate ajuta să vă găsiți un loc în care să stați, dacă nu aveți deja cazare. Cât despre salariu, veți discuta direct cu angajatorul.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] cât mai curând. Dacă aveți alte întrebări, aveți la dispoziție numărul de telefon 0047 476 42 647 (persoană de contact: Vegar)

Despre angajator:

Restaurant No3

Lars Meyers gate 3
8622 MO I RANA
Telefon: +47 47642647
E-mail: [email protected]

Web: www.no3.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

 

Comentati folosind contul Facebook

comments