Bucătar

Unde? Kragerø, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută un bucătar calificat, care să lucreze cu normă întreagă până pe 31 august 2016. Contractul poate fi prelungit, în funcție de discuțiile dumneavoastră cu angajatorul.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți calificați drept bucătari și să aveți cel puțin doi ani de experiență în domeniu. De asemenea, trebuie să știți limba engleză la un nivel bun și trebuie să puteți lucra în echipă foarte bine.

Alte informații: salariul va fi între 30.000 și 32.000 de coroane pe lună, în funcție de calificări și experiență. Orele lucrate suplimentar se plătesc cu 40% mai mult. De asemenea, angajatorul oferă masă și cazare în zilele lucrătoare. Angajatorul își dorește să începeți să lucrați cât mai curând.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul în limba engleză pe adresa de e-mail [email protected] cât mai curând. Dacă aveți și alte întrebări, puteți folosi următoarele date de contact: +358 505870763 sau  [email protected]

Despre angajator:

Job Norway NUF

Aleksandri 9
51004 Tartu, Estland
3770 KRAGERØ
E-mail: [email protected]

Web: www.jobnorway.no

Job Norway este o agenție de recrutare de personal din Norvegia. Acum este în căutarea unui bucătar care să lucreze la un restaurant într-un port din Kragerø, care se află la circa 200 de km de Oslo. Dacă vreți să aflați mai multe despre această localitate, puteți accesa site-ul: see http://www.visitnorway.com/places-to-go/eastern-norway/kragero/

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments