Bucătar

Unde? Oslo, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută un bucătar energic pentru un restaurant. Veți pregăti mâncare pentru diferite evenimente, dar și pentru orele în care restaurantul este deschis pentru publicul larg. Veți lucra în weekend, de vineri până duminică.  

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență în domeniu. Dacă aveți experiență pe partea de bucătărie asiatică, veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați. Trebuie neapărat să puteți comunica în limba engleză, având în vedere că echipa este una internațională și trebuie să fiți persoane foarte bine organizate și flexibile. Trebuie să rezistați bine în situații de stres și trebuie să înțelegeți cât de importantă este curățenia în bucătărie.

Pentru alte informații: telefon 0047 911 81 515 (Sardar Ahmed)

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail:  [email protected]

Despre angajator:

Gangnam Korean Restaurant AS

Munkedamsveien 59
0270 OSLO
Telefon: 22 83 22 09
E-mail: [email protected]

Web: www.gangnam.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments