Bucatar

Unde? Norvegia

Despre locul de munca: se cauta un bucatar pentru un loc de munca full-time, pana pe 31 decembrie, cu posibilitate de prelungire a contractului.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti cel putin doi ani de experienta in domeniu, ca bucatar. De asemenea, trebuie sa vorbiti fluent limba engleza, pentru ca veti face parte dintr-o echipa internationala si trebuie sa fiti o persoana sociabila. Daca stiti si o limba nordica, veti avea un avantaj in fata celorlalti candidati, dar nu este o conditie obligatorie.

Alte informatii: salariul va fi cuprins intre 30.000 si 32.000 de coronae, in functie de experienta si calificari. Angajatorul asigura cazare si masa pentru angajatii sai.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul in limba engleza cat mai curand pe adresa de e-mail [email protected] (pana pe 17 iulie 2016)

Pentru alte informatii: David Mathisen +358 505870763 sau e-mail pe adresa [email protected]

Despre angajator:

Job Norway NUF

Aleksandri 9
51004 Tartu, Estland
8250 ROGNAN
E-mail [email protected]

Web: www.jobnorway.no

Job Norway NUF este o agentie de recrutare de personal din Norvegia, iar in prezent cauta un bucatar priceput pentru unul dintre parteneri.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments