Bucătar
Unde? Pori, Finlanda
Despre locul de muncă: restaurantul Merimesta oferă clienților în mare parte preparate pe bază de fructe de mare. Aici, clienții pot opta pentru menu a la carte sau pentru bufet. Restaurantul are o bucătărie deschisă. Așadar, când veți lucra aici, veți pregăti bucate pentru clienții cărora le plac fructele de mare foarte mult. Veți lucra în ture.


Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să vorbiți fluent limba engleză. De asemenea, trebuie să puteți lucra independent, dar și în echipă. Este esențial să aveți mașină, pentru că transportul public în comun nu vă ajută atunci când veți avea ture.

 
Vă interesează locul de muncă? Trebuie să accesați site-ul: http://www.workinfinland.com/jobs-in-finland/cook-12/#.Vu5zn9KLTDc, să vă faceți cont și să încărcați CV-ul în limba engleză aici, cât mai curând sau puteți trimite CV-ul direct pe adresa de e-mail: [email protected]

 
Despre angajator:
Adresă: Reposaaren Kalasatama, 28900 Pori, Finlanda
Telefon:+358 10 3289854
Email: [email protected]
WEB: http://merimesta.fi/info/

 

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

A consemnat Lidia Rusu

Sursa foto: http://merimesta.fi/info/

Comentati folosind contul Facebook

comments