[warning]Danezii au impresia ca pot jigni oricum si pe oricine. [/warning]

[warning]UPDATE: Se pare ca e vorba de o revista din Olanda. Totusi cei de la Libertatea au lasat articolul asa …[/warning]

O revistă din Danemarca a iscat un imens scandal, după ce a numit-o pe Rihanna ”curvă de culoare”. Reacția artistei nu s-a lăsat așteptată prea mult, ea ripostând pe Facebook.

Eva Hoeke, redactorul care a scris în revista Jackie că Rihanna este o „nigger bitch” a fost nevoită să-și ceară scuze public.

„Nu s-a vrut a fi o jignire. Titlul s-a vrut a fi doar o glumă. E adevărat că a ieşit o glumă proastă” , a declarat editorul revistei, care cu puțin timp în urmă o jignise pe Rihanna.

„Rihanna, fata bună care s-a transformat peste noaptea într-o fiară, este o curvă de culoare și își asumă cu mândrie acest lucru. Dacă trebuie să stea pe jumătate goală pe scena, atunci ea va face acest lucru”, scrisese Eva Hoeke.

Nici Rihanna nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns imediat pe pagina ei de Facebook: „Fuck you! Sunteţi disperaţi. Aţi rămas fără informaţii civilizate și ales să atacaţi o întreagă rasă umană”.

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments