Reghecampf şi Chipciu i-au enervat pe jurnaliştii danezi arătîndu-se siguri de calificarea în primăvara europeană.

Conferinţa de presă dinaintea partidei, la care au participat, din tabăra Stelei, Laurenţiu Reghecampf şi Alex Chipciu, i-a scos din minţi pe ziariştii din Danemarca.

Aceştia au criticat atitudinea celor doi, dar mai ales răspunsurile pe care aceştia le-au oferit. „Cu o atitudine arogantă, cei doi s-au aşezat la masă, apoi antrenorul român, deşi echipa sa a pierdut cu 1-5 în faţa lui Stuttgart şi acum evoluează în deplasare, şi-a început discursul spunînd: «Nu ne temem de Copenhaga, ei sînt cei cărora ar trebui să le fie frică de noi»” e începutul materialului „Români aroganţi”, care a apărut ieri pe site-ul ziarului Ekstra Bladet, cea mai importantă publicaţie sportivă din Danemarca.

Gigi i-a şocat
Un alt ziar, Jyllands-Posten, i-a acordat patronului Stelei, Gigi Becali, un spaţiu amplu în care jurnaliştii s-au declarat uimiţi de acesta. Într-un material intitulat: „Luptăm împotriva unui om nebun!”, danezii l-au descris ca fiind un tip cu afaceri dubioase, fost puşcăriaş, antisemit, xenofob şi misogin.

Articol preluat de pe GSP.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments