Meniul pentru dieta daneza este extrem de strict, dare rezultatele nu voi intarzia sa apara, daca il urmezi indeaproape, timp de 13 zile!

Meniul pentru dieta daneza este extrem de strict, de la care nu trebuie sa te abati daca vrei sa obtii rezultate rapide tinand dieta daneza. Este foarte important sa nu inlocuiesti alimentele din meniu dietei daneze cu alte produse similare (cafeaua cu ceai negru, codul cu alt sortiment de peste etc.) pe toata perioada regimului. Inainte de a urma dieta daneza, trebuie sa consulti un specialist, pentru ca aceasta este foarte saraca in calorii si fibre si iti solicita foarte mult rinichii. In plus, persoanele care au probleme cu nivelul colesterolului pot avea probleme daca urmeaza meniul pentru dieta daneza.

 

Ce rezultate obtii cu meniul pentru dieta daneza?!

Dieta daneza iti garanteaza ca dupa cele 13 zile vei pierde intre 7 si 10 de kilograme. Efectele regimului de slabit vor dura 2 ani, dupa care poti sa repeti regimul. Nu poti urma dieta daneza mai des de 2 ani decat daca nu ai incheiat cele 13 zile. In cazul in care ai reusit sa respecti meniul dietei daneze doar 7 zile, poti repeta programul dupa un an. Daca insa ai rezistat mai putin de 6 zile, poti sa reincepi regimul dupa 3 luni, cu acordul unui specialist, si  sa il tii intreaga perioada de 13 zile.

 

Dieta daneza meniu: Iata ce trebuie sa mananci in fiecare zi

Ziua 1
Mic dejun: o cana de cafea cu un cub de zahar
Pranz: 2 oua fierte, spanac fiert si o rosie
Cina: 200gr friptura de vita cu salata de laptuci, ulei si zeama de lamaie

Ziua 2
Mic dejun: o cana de cafea cu un cub de zahar
Pranz: o jumatate de conserva de carne, 200gr iaurt degresat
Cina: 200gr friptura de vita cu salata de laptuci, ulei si zeama de lamaie

Ziua 3
Mic dejun: o cana de cafea cu un cub de zahar, o felie paine prajita
Pranz: 2 oua fierte, o felie de sunca, salata de laptuci
Cina: telina fiarta, o rosie, un fruct proaspat

Ziua 4
Mic dejun: o cana de cafea cu un cub de zahar, o felie paine prajita
Pranz: 200ml suc de portocale, 200gr iaurt degresat
Cina: un ou fiert, un morcov ras, 2-3 felii de branza

Ziua 5
Mic dejun: un morcov mare ras, cu zeama de lamaie
Pranz: 200gr cod fiert, cu zeama de lamaie si o lingurita de unt
Cina: 200gr friptura de vita, salata de laptuci cu telina proaspata

Ziua 6
Mic dejun: o cana de cafea cu un cub de zahar, o felie paine prajita
Pranz: 2 oua fierte, un morcov mare ras
Cina: o jumatate de pui, cu salata de laptuci, ulei si zeama de lamaie

Ziua 7
Mic dejun: o ceasca de ceai fara zahar
Pranz: multa apa
Cina: 200gr carne de miel, un mar

Ziua 8
Mic dejun: o cana cafea cu un cub de zahar
Pranz: 2 oua fierte, spanac fiert, o rosie
Cina: 200gr friptura de vita, salata de laptuci

Ziua 9
Mic dejun: o cana cafea cu un cub de zahar
Pranz: o jumatate de conserva de carne, 200ml iaurt degresat
Cina: 200gr friptura de vita, salata de laptuci

Ziua 10
Mic dejun: o cana cafea cu un cub de zahar, o felie de paine prajita
Pranz: 2 oua fierte, o jumatate de cutie de carne, salata de laptuci cu zeama de lamaie
Cina: telina fiarta, o rosie, un fruct proaspat

Ziua 11
Mic dejun: o cana cafea cu un cub de zahar, o felie de paine prajita
Pranz: 200ml suc de portocale, 200ml iaurt degresat
Cina: un ou fiert, un morcov ras, 200gr branza de vaci

Ziua 12
Mic dejun: un morcov ras cu zeama de lamaie
Pranz: 200gr cod fiert cu zeama de lamaie si o lingurita de unt
Cina: 200gr friptura de vita, salata de laptuci cu telina

Ziua 13
Mic dejun: o cana cafea cu un cub de zahar, o felie de paine prajita
Pranz: 2 oua fierte, un morcov ras cu zeama de lamaie
Cina: 250gr carne pui, salata de laptuci cu ulei si zeama de lamaie

Ce trebuie sa mai stii, pentru a tine dieta de 13 zile corect!

  • Dieta daneza iti permite sa mananci salata si spanac in orice cantitati.
  • Poti folosi piper, sare sau alte condimente pentru a-ti condimenta meniu, pe parcursul celor 13 zile de cura de slabire.
  • Nu inlocui carnea de miel cu niciun alt tip de carne.
  • Poti consuma cafea decofeinizata, insa nu trebuie sa o inlocuiesti cu alta bautura.
  • Este recomandata sa consumi ceai de plante.
  • Poti folosi ulei, insa in cantitati moderate.
  • Carnea trebuie sa fie preparata la gratar, la aburi sau fiarta.

 

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments