http://www.buzznews.ro/wp-content/uploads/2012/08/muncitori-romani1.jpgSalariile sunt între 1600 şi 2000 de euro

Cunoscuţi ca buni meseriaşi, muncitorii români sunt „curtaţi” tot mai des de firmele din străinătate. Pe site-ul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (pagina EURES), au fost postate mai multe anunţuri cu slujbe externe. De exemplu, pentru Suedia, sunt disponibile 20 de posturi. Patronii din această ţară, vor dulgheri şi ambalatori.

Pentru prima categorie, angajatorul cere o experienţă profesională de cel puţin doi ani, permis de conducere şi cunoaşterea limba engleză. În funcţie de pregătirea profesională, remuneraţia primită poate să ajungă chiar şi la 2000 de euro lunar. Contractul se va semna pe un timp nedeterminat, dar cu o perioadă de probă de jumătate de an. Termenul limită pentru depunerea actelor este data de 25 mai 2013. CV-ul se va trimite în limba engleză (însoţit de o scrisoare de intenţie şi fotografie) la următoarea adresă de contact:[email protected]. Cele 10 posturi vacante, se găsesc în localitatea Hagersten.

Aceeaşi firmă, mai are nevoie de 10 lucrători ambalatori. Perioada de probă va fi tot de 6 luni, iar salariul poate ajunge la 1600 de euro. Cei care vor aceste slujbe, trebuie să fie harnici, să poată munci într-un ritm rapid la sortarea şi ambalarea legumelor şi fructelor. Angajatorul se va ocupa de cazare şi de transport. Totodată, se mai cere cunoaşterea limbii engleze, nivel conversaţional.

Preluat de pe http://zch.ro/

Comentati folosind contul Facebook

comments