http://web3.protv.ro/assets/incont/2012/03/14/image_galleries/20580/burse-de-studiu-in-franta-de-180-000-euro-pentru-studenti-romani_size1.jpgAm primit pe mail de la domnul Cristian Stefanescu , membru fondator al Asociatiei Romani in Copenhaga urmatoarea stire. Ma simt dator sa o public ca atare.Eu cred ca aceasta bursa ar putea avea  aplicabilitate si pentru cei din celelalte tari scandinave si nu numai …

Stimate doamne, stimati domni,

Imi face placere sa anunt lansarea concursului de burse oferite de statul roman prin Ministerul Afacerilor Externe (MAE), pentru anul universitar 2013-2014. Din start, trebuie mentionate criteriile de calificare pentru aceste burse si anume pentru cetateni care provin din toate statele lumii, cu exceptia statelor membre UE (in cazul nostru, cetatenii Republicii Moldova cu resedinta in Danemarca ar indeplini criteriile de calificare).

 

Va transmit, anexat, formularul de cerere emis de MAE, formularul de cerere de eliberare a unei scrisori de acceptare la studii emis de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si lista universitatilor de stat din Romania . Aditional, puteti gasi metodologia elaborata pentru Programul de burse oferite de statul roman cetatenilor straini pe site-ul MAE, la adresa de Internet http://mae.ro/node/10250 .

 

Va rog sa diseminati aceste informatii in randurile asociatiilor pe care le conduceti.

 

Va multumesc.

 

Cu stima,

  

———————————-

Cristian Negrila

Deputy Chief of Mission

Embassy of Romania

tel. +4522447357

 

 

Mai jos un link cu o arhiva .zip ce contine 3 formulare utile ce vor sa aplice pentru aceasta bursa

Anexe

Comentati folosind contul Facebook

comments