http://claudiatocila.ro/wp-content/uploads/2011/08/blog-writing-tips.jpgMunca de admin nu e simpla. Zilnic dedic cateva ore acestui site si as dori sa fac si mai mult. Asa ca apelez la ajutorul tau…

In primul rand as dori cate o persoana cu domiciliu in fiecare din tarile scandinave care sa cunoasca bine limba bastinasilor, cum ar fi suedeza, daneza, norvegiana, finlandeza samd

Doresc asta deoarece vei face traduceri ale unor articole din presa locala care fac referire la Romania si romani cat si la Moldova si basarabeni. Vei face un rezumat in cateva propozitii dupa care vei pune articolul.

Ai citi bine : vei pune articolul. Daca ai trimis un email la viata ta sau daca ai umblat vreodata cu editoare de text atunci vei stii sa folosesti si WordPress-ul. La inceput vei avea parte de ajutor la asezarea textului in pagina, optimizare samd Intre timp vei invata. Oricum este extrem de simplu.

Una dintre cerinte ar ma fi si cumoasterea excelenta a limbii romane.

De asemenea sunt acceptati si bloggerii care vor sa-si exprime o opinie cu privire la tara adoptiva sau alte idei relevante pentru vizitatorii site-ului.

Trimite cererea ta completand formularul de mai jos.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

 

Comentati folosind contul Facebook

comments