După dealuriDesi pe net a aparut de ceva vreme, abia azi am vazut si eu filmul. Prezinta intr-o oarecare masura povestea exorcizarii de la manastirea Tanacu din 2005, cand o tanara de 23 de ani isi pierde viata.

Ochii au fost atintiti catre maica stareta si catre preot, dar dupa o vreme au aparut si informatiile cum ca atat autoritatile cat si cadrele medicale au vina lor.

Fata a fost tinuta 3 zile fara mancare si fara apa. Stiintific vorbind, un om rezista cam 10 zile , dar nu mai putin de o saptamana sau maxim o luna.

Totusi, la venirea Ambulantei, fata era inca vie deoarece fara circulatie sangvina nu poti face o perfuzie, nu gasesti vena etc Nu poti pune o perfuzie intr-un cadavru, si mai mult avea si o urma specifica in cazul unei perfuzii.

Acolo, pe drum cadrele medicale i-au administrat prea multa andrenalita iar moartea a fost violenta. (6 doze !!!)

Ajunsa la spital era deja moarta prin stop cardio-respirator.

Irina Cornici Maricica Irina era deja in evidenta cadrelor medicale pentru schizofrenie de tip dezorganizat. Cadrele medicale si-au facut treaba atata timp cat a venit cu acasa cu 500 de euro. Chiar si la spital, fata a fost legata intre 10 si 14 zile.

Daca autoritatile au ramas indiferente, atunci manastirea dupa puterile ei a incercat sa faca ceva. E bine de stiut ca fata a luat tratament si la manastire dar cand pastilele s-au terminat au inceput problemele. Medicii si-au luat mana de pe ea, si-au scos profitul si gata.

Daca statul ramane indiferent fata de bolnavi, orfani sau vaduve, biserica incearca sa face ceva.. Cei care apuca, pleaca in Occident. Sunt bineveniti numai cand vin cu banii cu care parlamentarii isi vor face printr-un circuit bolnav, campanii electorale si vile cu piscina.

Alina a fost abandonata de parintii adoptivi, de azil, de medici samd  Chiar medicul i-a suferat sa mearga la manastire.Neavand medicamentul Ziprex, medicii au aruncat pisica moarta peste gardul … manastirii.

Aceste rezultate au venit dupa o noua ancheta si chiar dezhumare a cadavrului deoarece initial, avand de partea lui prea infometata de senzational, medicul legist probabil din dorinta de a-si apara colegii de breasla (corb la corb, nu-si scoate ochii) a raportat ca a murit de dezhidratare.

Partea I


Partea II

După dealuri

Comentati folosind contul Facebook

comments