Lucrător la fermă
Unde? SEINÄJÄRVI, Finlanda
Despre locul de muncă: se caută o persoană care să lucreze în fermă în sezonul estival 2016. Vă veți ocupa de mulsul vacilor, de îngrijirea animalelor (hrănit, curățenie). Veți lucra în două ture: veți începe să lucrați dimineața la 5.30, iar pentru cealaltă tură, veți începe să lucrați la 16.30. Veți lucra în jur de 150-160 de ore pe lună.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține acest loc de muncă? Trebuie să aveți experiență în domeniu, trebuie să puteți lucra pentru o perioadă cuprinsă între 6 și 8 luni. Trebuie să aveți experiență în a conduce un tractor (și, implicit, trebuie să aveți permis de conducere pentru tractor). Ferma se află la circa 10 kilometri de cel mai apropiat loc de cazare, așa că aveți nevoie de permis de conducere. De asemenea, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză.

Despre salariu veți discuta direct cu angajatorul.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție în limba engleză pe adresa de e-mail mari.lahdesmaki@te-toimisto cât mai curând.

Despre angajator:
Sepponen Ari
Mäkisentie 270, 63355 SEINÄJÄRVI, FINLAND, 6335 ALAVUS, Suomi
Telefon: +358295046558
E-mail: [email protected]
Persoană de contact: Mari Lähdesmäki

 

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments