Barista

Unde? Espoo, Finlanda

Despre locul de muncă: veți lucra într-o patiserie/cafenea, care se deschide în luna august a acestui an. În acest local se va pune foarte mult accent pe cafea, așa că vă veți ocupa de pregătirea acestei băuturi, dar și de a găsi un mod interesant prin care să prezentați cafeaua clienților.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți formare profesională sau experiență în domeniu. Trebuie să știți cum să vindeți o cafea clienților și totodată trebuie să știți cât de importantă este igiena la locul de muncă. Nu în ultimul rând, trebuie să fiți o persoană responsabilă, pentru că vă veți ocupa și de inventarul din local. O altă condiți pe care trebuie să o îndepliniți este că trebuie să vorbiți fluent engleză. Dacă știți și finlandeză, veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați, dar nu e condiție obligatorie.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail: [email protected] cât mai curând

Despre angajator:

Novapatis Oy

02230 ESPOO

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa:ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments