Tinichigiu auto

Unde?  VÄXYÖ – ANGAJARE IN ROMANIA CU DETASARE IN SUEDIA

Despre locul de muncă: realizarea reparatiilor necesare la mijloacele auto. Durata contractului: permanentă, cu perioada de proba (acomodare) de 90 de zile. Incadrarea se va face pe firma din Romania cu detasare in Suedia

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie sa aveti calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere. De asemenea, trebuie să cunoașteți limba engleză la un nivel mediu (scris și oral)

Salariu: In tara salariul minim pe economie (1050 lei) in Suedia 1000 euro net lunar. Salariul se plateste o data pe luna pe luna in cont bancar. Pe langa asigurarile din Romania angajatorul plateste o asigurare medicala pentru lucratorii detasati.

Alte beneficii:
Cazarea este platita de angajator. Transportul va fi suportat de catre candidat

Vă interesează locul de muncă? Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: [email protected] Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Despre angajator:
SC PETER & LILI SRL

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: eures.anofm.ro

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments