Maria Marcela er ny forpagter af Nymølle Kro. Foto: Susanne SchmidtAsociatia Danezo-Romana din Sønderjylland,  va invita , sambata 30 noiembrie  la restaurantul  „LA MARCELA”   cu adresa :  Nymølle Kro , Nymøllevej 4 , 6430 Nordborg  , cu incepere de la ora 16 , dar meniul va fi servit de la ora 17:30. .. Se termina cind ultimul musafir mergem acasa…

Aici  vom celebra ,  ZIUA NATIONALA A ROMANIEI .

Vor fi servite mincaruri traditionale si bauturi . ( Bufet Suedez )

Invitat de onoare : Consulul onorific al Romaniei din Sønderborg.

Invitati speciali :  Membrii Romani ai orchestrei simfonice din Sønderborg. Vom cinta cu totii alaturi de Nicu Apostol , care va fi alaturi de noi toata seara ..

Meniul este compus din : Ciorba de burta s-au ciorba de perisoare. ( La alegere. ) : Friptura de porc cu cartofi cu smintina ( fløde kartofler ),  pomana porcului cu mamaliguta si muraturi, crenvusti cu mustar.

Desert : Savarine si pe masa for fi fursecuri, cafea ..

Bauturi : 50ml tuica de prune s-au alta bautura alcoolica ( whiskey . votca ) Vin , bere si sucuri pina la terminare. ( cam 1 sticla vin de persoana )
Bere citeva doze de persoana ..

Se va face si mincare vegetariana .
Pretul de persoana ( Adult ) este de …..135 kr.
Pretul pentru copil ….pina la 12 ani …….. 50 kr
Copii sub 3 ani ….Gratis.
Cine doreste sa participe este rugat sa confirme prezenta cu nr de persoane pina la data de 15 Nov . si achitarea sumei  (minim 70 kr. pentru a cunoaste numarul de persoane care vor participa )
Pentru alte informatii puteti sa ne scrieti aici la grup https://www.facebook.com/groups/177195962372982/ sau latel :   20701254
Cine doreste sa completeze benevol meniul sau bautura cu produse de acasa o poate face , dar NU va scuteste de plata pentru meniu.

Va asteptam pe toti cu drag …

ASOCIATIA


Vis stort kort

Comentati folosind contul Facebook

comments