[important]Fotografiile sunt cu titlu „informativ” !!![/important]

Românii din Aarhus, al doilea oraş ca mărime din Danemarca, vor manifesta duminică, de la ora 13, în Piaţa Primăriei, într-un gest de solidaritate cu cei care au îndurat oboseala, frigul şi violenţa jandarmilor zilele aceastea în România. La manifestaţia începută pe platformele de socializare sunt aşteptate zeci de 50 de persoane, majoritatea  tineri, studenţi, dar şi oameni veniţi la lucru în Danemarca sau din motive familiale.

Articol preluat de AICI

 

Mai jos o sa adaug, o pozitie sanatoasa a Noii Drepte,  cu aripa politica „Partidul Nationalist” , care pentru prima data in 21 de ani e total altceva. Veti spune ca e aceeasi poveste de adormit copii din ultimii 21 de ani, dar uitati ca nu-i asa. ND , nu colaboreaza si nu va colobora cu nici un politician, ND are o pozitie ferma, pro-romaneasca. Vedeti si voi …

 

Noua Dreaptă a avertizat încă din prima zi a protestelor că acestea sunt initiate si orchestrate de partidele din actuala opozitie (PSD-PNL-PC), singurele care ar avea de câstigat de pe urma organizării de alegeri anticipate. Din acest motiv Noua Dreaptă nu s-a grăbit să scoată militantii în stradă pentru a netezi drumul USL spre guvernare si a refuzat rolul care îi fusese rezervat în această piesă abil regizată.

Astăzi însă opozitia parlamentară organizează în mod oficial un miting cu scopul de a specula electoral nemultumirile reale ale românilor pe care tot ei i-au sărăcit si umilit în ultimii 22 de ani! In aceste conditii, în care reprezentantii USL vor veni în fata românilor cu noi promisiuni mincinoase, membrii Noii Drepte din toate orasele României vor iesi în stradă pentru a-si exprima pasnic nemultumirea si a avertiza asupra faptului ca USL reprezintă o falsă alternativă si toate partidele parlamantare sunt în egală masură vinovate de dezastrul în care se zbate România.

Nu vom cere deci demisii sau alegeri anticipate, întrucât nu există nici un fel de diferentă între coruptii pesedisti sau pedelisti si coruptii penelisti, udemeristi si alti isti… Coruptii de ieri sunt acoperiti de coruptii de astăzi, iar coruptii de astăzi vor fi acoperiti de coruptii de mâine. Intreaga clasă politică se manifestă ca un corp străin de aspiratiile Natiunii, însă unitar si închegat când vine vorba de propriile interese.

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments