Un conational stabilit de mai bine de 20 de ani in Danemarca a fost jefuit de doua ori, in doar doua saptamani, de amicii sai de pahar.

Inainte de sarbatori, pe cand era la un chef cu prietenii romani, unul dintre meseni a scos cutitul si l-a injunghiat, pentru a-i lua banii. Omul a scapat teafar si a venit in Bucuresti, de Revelion. In a treia zi de petrecere, altii l-au usurat de un ceas si de un inel in valoare de 40.000 de euro.

Alfred Rasmussen este nascut in Romania, dar traieste de mai bine de 20 de ani in Danemarca. A lucrat acolo ca model si a castigat bani frumosi. A ramas prieten cu mai multi romani, alaturi de care a vrut neaparat sa-si faca sarbatorile.

Prietenii insa aveau alte ganduri si au pus la cale un plan prin care sa-l usureze de lucrurile scumpe.

„M-au chemat la un sprit, au plecat doi dintre ei sa ia ceva, au venit dupa o jumatate de ora si apoi, in 20 de minute, au intrat infractorii peste noi in casa”, a povestit barbatul.

Au intrat in casa deghizati in politisti si i-au cerut sa predea bunurile. Barbatul a realizat rapid ca cei doi asa-zisi politisti sunt, de fapt, intelesi cu gazdele.

Unul dintre cei doi falsi agenti era chiar tatal unuia dintre asa-zisii prieteni ai victimei. Patru din cei cinci sunt acum in beciurile politiei Capitalei, iar ultimul este dat in urmarire.

Julit pe maini si cu un ochi vanat, Rasmussen a povestit ca acum nici o luna de zile, pe cand se afla inca in Danemarca, a fost injunghiat de alti prieteni romani.

Fara ceasul de 25.000 de euro si inelul de platina cu diamante, Rasmussen va pleca in zilele viitoare in tara lui de adoptie.

Articol preluat de pe  http://stirileprotv.ro/

Comentati folosind contul Facebook

comments